Werken 2.0 links

  • Lifehacking gaat over slimmer werken en slimmer leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en Web2.0
    Lifehacking http://lifehacking.nl/
  • Door de nieuwe mogelijkheden die het internet biedt, maar ook door nieuwe werkmethodes, de nieuwe generatie werknemers – die gewend zijn met Web 2.0-toepassingen en social software te werken – en de eisen die aan het werk zal worden gesteld, zal het kenniswerken in de aard ingrijpend veranderen. Het Nieuwe Werken (toepassen van Web 2.0, gebruik maken van nieuwe technologieën; slimmer, efficiënter en effectiever werken; nieuwe verwachtingen t.a.v. werken; nieuwe manieren van leidinggeven; minder hiërarchie; meer eigen verantwoordelijkheid; meer delegeren; meer overlaten aan eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid) is momenteel de katalysator van een stille revolutie.
    Werken 2.0 http://werken20.nl/
  • Del.icio.us is een tool voor social bookmarking. Het is een site om online je favorieten of bookmarks te bewaren, te rangschikken in categorieën en te delen met anderen. Als je je favorieten op del.icio.us hebt bewaard, kun je ze overal raadplegen. Je plaats thuis een link op del.icio.us en in school kun je die dan raadplegen. Met del.icio.us kun je niet alleen je eigen favorieten online raadplegen. Je kunt ook die van anderen raadplegen. Del.icio.us zorgt er zelfs voor dat je aan je eigen favorieten kunt zien wie deze ook heeft opgeslagen. Zo kun je naar die persoon zijn favorieten surfen. Deze persoon heeft waarschijnlijk ook links verzameld over een onderwerp dat je interesseert. Op die manier kun je nieuwe sites ontdekken.
    Delicious http://www.delicious.com/
Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: